2022 nyelvvizsga amnesztia

Kérjük álljatok ki a 2022-es nyelvvizsga amnesztia megadása mellett hiszen az idén végző hallgatókat érintette a legnagyobb mértékben a vírushelyzet . A kormány és az országos hallgatói önkormányzat figyelmen kívül hagyja ,hogy rendszeres egészségügyi kirendeleseken kellett / kell részt venni az egészségügyi hallgatóknak mely nehezíti a nyelvvizsga letételét ,valamint az idén végző egyetemisták tanulását érintette legnagyobb mértékben az online oktatás mely a nyelvtanulásra is hatással van . Tanulmányaik során sokáig nem volt lehetőség nyelvet tanulni nyelvvizsga központokban , valamint anyagilag is nagyon sok diák nehéz helyzetbe került . Ez mind olyan tényező mely indokoltá teszi a nyelvvizsga mentesség  újbóli megadását.

Kérjük minnel több oldalon osszátok meg a petíciót.

Az aláírással felhatalmazom Kata petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.