2021-es érettségi elmaradása!

Kedves Diáktársaim!

Én is érettségire készülő diák vagyok. Nem értek egyet az Oktatási Miniszter kijelentésével, mert hagyományos oktatás nélkül nem lehet hagyományos érettségit tartani. Az online oktatás mindenkit megvisel, mivel már lassan 8 hónapja tart. Nem volt részünk a megszokott végzős élményekben (szalagavató, utolsó osztálykirándulás, ballagás, bankett). Az online oktatás nem igazán vált be számunkra, mivel még mindig nem tudják megoldani tökéletesen. Így nem lehet érettségire készülni. Az érettségivel kapcsolatban csak azt veszik figyelembe, hogy hogyan alakul a járványhelyzet, de arra nem gondolnak, hogy mi diákok nem tudunk megfelelő módon felkészülni egy ekkora megmérettetésre, ilyen szegényes, tökéletlen körülmények között.

Ha egyetértettek az álláspontommal, kérlek támogassátok egy aláírással.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kiss Kitti, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...