2021-es érettségi elmaradása!

Kedves Diáktársaim!

Én is érettségire készülő diák vagyok. Nem értek egyet az Oktatási Miniszter kijelentésével, mert hagyományos oktatás nélkül nem lehet hagyományos érettségit tartani. Az online oktatás mindenkit megvisel, mivel már lassan 8 hónapja tart. Nem volt részünk a megszokott végzős élményekben (szalagavató, utolsó osztálykirándulás, ballagás, bankett). Az online oktatás nem igazán vált be számunkra, mivel még mindig nem tudják megoldani tökéletesen. Így nem lehet érettségire készülni. Az érettségivel kapcsolatban csak azt veszik figyelembe, hogy hogyan alakul a járványhelyzet, de arra nem gondolnak, hogy mi diákok nem tudunk megfelelő módon felkészülni egy ekkora megmérettetésre, ilyen szegényes, tökéletlen körülmények között.

Ha egyetértettek az álláspontommal, kérlek támogassátok egy aláírással.

Az aláírással engedélyezem Kiss Kitti, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.