Zenész, énekes is pénzből él!

  1. Szüntessék meg az ingyen fellépéseket! Természetesen a jótékonysági, baráti fellépések kivételt képeznek. De a vendéglátó egységek tiszteljék annyira az előadót,hogy előre megbeszélt módon fizetnek az előadásért.
  2. A zenész is pénzből él! Van aki egész életét a zenére tette fel, azt tanulta, az az élete,az az egyetlen bevételi forrása. 
  3. Silány minőségű, magukat zenésznek, énekesnek tartó egyének ne léphessenek fel! Értve itt a mások hangjára tátogókat, a nem színpadképes megjelenést, a nem előadóhoz meltó viselkedést. 
  4. Vendéglátósok törekedjenek arra,hogy élőzene legyen! Kihalófélben van az igazi magyarnóta, magyar cigányzene, bárzene és még sok műfaj,ami helyett gépzene , vagy ami rosszabb, olyan magukat előadónak tituláló egyének lépnek fel,akiknek semmilyen szinten, semmilyen közük nincs a zenéhez
  5. Törekedjünk a minőségre! Mindenki,aki a közönséget szolgálja,törekedjen arra,hogy folyamatosan fejlődjön, segítse zenész társait, ne fúrja ki a már meglévő helyéről, ne ígérjen alá.

Fogjunk össze és tiszteljük egymást!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gyulay Bence petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...