Zárt kutya parkot Nagyrédére!

Kedves Olvasó!

Aláírásokat gyűjtünk egy nagyrédei - zárt kutyás tér kialakítására.

Tudom, most sokan visszahőkölnek, mondván "Vidékre, minek?", de mint kutyatulajdonos azt szeretném, hogy egy kutya tartása ne csupán arról szóljon vidéken, hogy a kert valamely pontjára kikötöm, kennelbe teszem a nap 24 órájára.

Egy kutyának is vannak igényei. Szüksége van arra, hogy mentálisan és fizikálisan is le legyen fárasztva.
Ezen a természetközeli településen bőven lenne elég hely, ahol biztonságos keretek között (a szökés és elkóborlás veszélye nélkül, illetve vadaktól mentesen), mégis szabadon történhetne kedvenceink szükséges testmozgásának, szocializációs igényeinek kielégítése.

Valamint a jövőben akár rendezvények helyszínéül is szolgálhatna, mint pl. kutyabemutatók, agility versenyek, családi programok stb.

A lakosság java része tart kutyát, így sokaknak előnyös lehetne egy ilyen park kialakítása, mivel a lemozgatott állatok nyugodtabbak, viselkedésük is kiszámíthatóbb, és nem utolsó sorban közösségépítő hatással is bírna eme helyszín.


Köszönöm, ha elolvasta és aláírásával támogatja kezdeményezésünket!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gácsi Mónika, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook