Aláírás gyűjtés a XXI. kerületi Kazinczy Ferenc Általános Iskola Hegedűsné Fábián Ágnes intézményvezetői kinevezése mellett

Tisztelt Szülők, Pedagógusok, volt Diákok és Minden érintett!

Budapest XXI. kerület Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola (1215 Budapest, Vágóhíd utca 68-74.) szülői közössége jelen petíció benyújtásával kezdeményezi, hogy Hegedűsné Fábián Ágnes intézményvezetői pályázatának visszautasítását vonják vissza és a következő 5 évre (2021/22-es tanévtől), Őt nevezzék ki az intézmény vezetőjének.

A szülői közösség Hegedűsné Fábián Ágnest a jelöltek közül, a legalkalmasabbnak tartja a feladat ellátására, szerepkörének betöltésre.

Ágnes név szerint ismeri a gyerekeket, a szüleit, tisztában van a gyerekek szociális életkörülményeivel, hiszen nagyon régóta a Kazinczy Iskola oszlopos tagja. Hozzá nemcsak a gyerekek, de a szülők is bizalommal fordulnak és a problémáikra minden esetben megkeresi a megoldást, majd a megoldás után nyomonköveti a folyamatot,  pozitív visszacsatolásig figyelemmel kíséri azt.
Mind a szülőkkel, mind pedig a gyerekekkel jó kapcsolatot alakított ki.

Részt vett a kialakult jó közösség létrehozásában, megszerzett tapasztalata alapján pedig tovább tudná folytatni ezt a munkát.
A Kazinczy Iskola hosszú évek alatt kialakult szellemiségének továbbvitelére Ő a legalkalmasabb.

A petíciót Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének, Maruzsa Zoltán államtitkár úrnak és Tóth János úrnak, mint a Dél-Pesti Tankerület Központ vezetőjének nyújtjuk be.

Kérjük, támogassák a petícióban megfogalmazottakat!

Az aláírásgyűjtés 2021. július 19-ig tart.

A petíció aláírása után a megadott e-mail címre érkező levélben megerősítésre van szükség, amit kérjük feltétlenül tegyenek meg! (előfordulhat, hogy a SPAM mappába kerül ez az üzenet)

Köszönjük a támogatást és a segítséget!

Kazinczy Iskolai szülői közössége


Kazinczy iskola szülői közössége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével