Vissza a POLLACK nevet!

Ezt a petíciót, azért indítom el, mert egyetemünk úgy döntött megfoszt minket a nagy múltra visszavezethető kari nevünktől. Ezek alapján sajnos karunk jelenlegi neve PTE MIK, vagyis Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar, szeretnénk a régi nevünket visszakapni, ezért kezdeményezek aláírásgyűjtést. Szeretnénk, ha továbbra is PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar lennénk, hiszen mindenki, így ismeri intézményünket, valamint sajnos a névváltoztatással a kar megnevezése egybecseng másik egyetem közel sem hasonló felépítésű karának nevével. Úgy érzem így elveszett a kar egyedisége és identitásának egy része.

Ha ön egyetért a fent megnevezett gondolatokkal kérem, támogassa petíciónkat aláírásával.

Köszönöm.

Az aláírással engedélyezem Bognár Hajnalka, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.