Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!

Kedves internetező!
Nagy felháborodást váltott ki a Jóban rosszban sorozat kedvelői között a műsorszám áthelyezése a TV2 csatornáról a SUPERTV2 csatornára. A már több mint 10 éves sorozat a TV2 legnézettebb műsora volt, és az egyik legkedveltebb sorozata a magyar szappanoperák szerelmesei körében. Mind idősek, mind fiatalok izgulva várták nap mint nap az új részeket. Az áthelyezést a TV2 nem indokolta meg, helyette viszont abbahagyta a részek online feltöltését is, így elérve azt hogy a nézők rákényszerüljenek a SUPERTV2 megvásárlására. Viszont az említett csatorna jelenleg Magyarországon kívül nem érhető el, így rengeteg embernek még fizetés lehetősége mellett is lehetetlenné válik kedvenceinek követése. A TV2 közönségszolgálatának írt levelek sorra sablon válaszokkal végződnek, a válaszadás elől kitérnek, és folyamatosan mellébeszélnek, teljesen hülyének néznek, és semmibe veszik a nézőket. A sorozat facebook oldalán írt kritikákat figyelmen kívül hagyják, sorra bombázzák az oldalt a negatív kommentek, de hiába; még a moderálásukra sem szánnak időt, mintha teljesen hidegen hagyná őket az emberek véleménye. A TV2 tízezrek, százezrek számára nem kínál megoldást a sorozat elérésére, ez megengedhetetlen! Helyette viszont szerőzi jogok megsértéséért próbál minden feltöltött tartalmat eltávolítani, mint például korábban az egyik kedves néző YouTube videóit.

Kérem írja alá ezt a petíciót, és ezzel támogatva a "Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!" mozgalmat! Tegyünk együtt a jövőnkért, mert együtt erősebbek vagyunk! Köszönjük támogatását! Írja le véleményét!

Az aláírást vissza kell e-mailben igazolni!

Aláírása nagyon sokat jelent számunkra, kérjük terjessze a petíciót! Kérje meg ismerőseit, hogy ők is írják alá és osszák tovább petíciónkat annak érdekében, hogy a tömeg hangja eljusson a fejesekhez!

Petíciónk célja most már nem csak a sorozat visszaszerzése, hanem a TV2 felszólítása arra, hogy vegye figyelembe nézőinek kéréseit, javaslatait. Jelenlegi formájában a TV2 közönségszolgálata csak sablon válaszokkal méltatja előfizetőit.

Új hírekért csatlakozzon Facebook csoportunkhoz: Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!

-----------------------------------------------------------

Kedves TV2 és SUPERTV2 vezetősége,

Ezen petícióval kérjük a Jóban rosszban sorozat visszahelyezését a TV2-re a megszokott időpontban, és a részek újbóli feltöltését a weboldalukra, annak érdekében hogy újból az összes rajongó elérhesse a részeket, még akkor is ha nem minden nap tud a képernyők előtt izgulni!

Üdvözlettel,
A sorozat kedvelői, azaz mindazon személyek akik aláírták a petíciót

Együtt erősebbek vagyunk!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével