Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Azert irtam ala a peticiot mert felhaboritonak tartom. nem eleg hogy at tettek a super tv2re de meg fel se toltik a tv2 honlapjara. evek ota neztem es nagyon szeretem a sorozatot. Angliaban elek es sehogy mashogy nem tudtam nezni csak online.
Szeretnem tovabbra is nezni.
Ausztraliaba sajnos csak neten tudtam nezni a sorozatot, amit a TV2 biztositott. Szeretnem tovabbra is nezni mert ez egy kis darab Magyarorszagbol es ha nem tudom csak a Baratok Kozt marad az RTL-tol!!!
Rosszul hallok és a Szuper TV 2-ön nincsen szövegaláírás!!Igy én csak a képeket látom a szuperen!!
Varga Béláné
A kezdetek ota nezem az USA-bol. I feel that it is unfair and unethical to discontinue the online publishing like this. If we have to pay for the episodes, that's fine, but having absolutely no access to them reflects very poor customer service and it simply discrimination against those who live outside of the country...It could very well be a legal matter...
Sajnos nekem nincs Super TV 2
Így szeretém ha vissza kerülne a TV2 a Jóban Rosszban
Eddig minden részt láttam
S most sajnos nem tudom tovább követni
TÍZ ÉVE NÉZZÜK EZT A SOROZATOT.NAGYON SZERETNÉNK VISSZAKAPNI !!!! HIÁNYZIK NEKEM ÉS A KISLÁNYOMNAK IS..!KÉREM VISSZA...KÖSZÖNÖM
Mert visza szeretném kapni a joban roszbant a tv2 és remelem sikerül!!! Nagyon szeretem ezt a sorozatot
Ez egy nagyon rossz ès átgondolatlan döntès volt a TV2 részèről!
Re:
SAJNALOM HOGY AZ EMBEREK NEMSZAMITANAK SEMMIT CSAK AZ AMIT FIZETNEK , EZT BIZONYITOTTAK EZZEL A HUZASSAL AMIT TETTEK HOGY SEMMI MOD NINCS ENGEDEJEZVE HOGY MEGNEZHESSUK A JOBAN ROSSZBAN SOROZATUNKAT . REMELEM HOGY AKI EZT CSINALTA MOST BOLDOG MERT MEG JOBBAN MEGGAZDAGODIK . CSAK REMENYKEDEK HOGY EZ A PETICIO SIKERREL JAR . SOK SIKERT
A sorozatot Facebookon is követheted online!
Csatlakozz a Jóban Rosszban online részek Facebook csoportba és nézd vissza kedvenced sorozatod részeit!
Végtelenül kistílű és szakmaiatlan döntés született. Így kell elveszíteni sok ezer rajongót. A legbotrányosabb azonban az, hogy a szinte mindenki számára elérhető internetes felületen is megszűntették. Ez a potenciális érdeklődők szembeköpése!
| This discussion has been closed. |
Kérem vissza a Jóban rosszban sorozatot a TV 2-re!Nálam nincs Szuper Tv2 ,de sok más embernél sem.Eddig minden részt láttam,most meg úgy kell összevadászni a folytatást.