Vetési varjakat vegyék le a védett madarok közül

A vetési varjakat vegyék le a termeszetvédelmi törvény módositással a védett madarak közül! Az ezredforduló környékén védetté nyilvánitott vetési varjakat vegyék ki a védett madarak listájárol, mert túlszaporodott, káros es haszontalan madarak. Kilopják a termöföldeken a vetést, a kukákbol kiszedik a szemetet, összepiszkitják a közterületeken az autokat, padokat és az emberek ruházatat is. Csunya károgásukkal zavarják a lakokat, az üdülö helyeken (pl a Balatonon) a vendégeket. Az önkormanyzatoknak es települési üzemeltési cegeknek el lehessen távolitaniuk a jogi akadály nélkül a varjak fészkeit!

Az aláírással engedélyezem Tamás József, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.