Veszprémben legyen strand is, ne csak uszoda!

Szavazz a strandért!

"Ha végre itt a nyár és meleg az idő  Az ember strandra jár, mert azért van itt ő,..."

A dallam ismerős, de a szöveg Veszprémnek nem elég! Ha Pápán, Tapolcán, Ajkán, tehát megyeszerte tudják a városvezetők, mire van igazán szüksége a kikapcsolódásra vágyó családoknak, akkor ezt Veszprémben is  tudni kell.

Az elődöktől is tanulhatnának, hiszen Veszprém aranykorának egyik vívmánya nem más volt, mint a Csomay-strand. Soha vissza nem térő lehetőség az uszoda megépítése, hiszen ehhez kapcsolva hatékonyan, gazdaságosan, ésszerűen hozható létre a veszprémiek régi vágya, a strand. Már ha ezek a szempontok és a lakosság valós igénye fontos a városvezetés számára, s nem más. Legyen igazi fürdőkultúra nálunk is, hiszen Európa kulturális fővárosainak mindegyike rendelkezik stranddal. Legyen az egyik legjelentősebb megújuló energia-felhasználó a strand a napenergiával fűtött, így akár 5 hónapon át is használható medencéivel.

Az uszodához kiépített infrastruktúra minden szükséges alapfeltételt megteremt a strand létesítéséhez, de a veszprémiek véleményét is latba kell vetni. Ezért a Világos Veszprémért Mozgalom, a Józan Ész Társaság tagjaival karöltve, a veszprémi Demokratikus Koalíció kezdeményezését támogatva aláírásgyűjtést indít ezen az online felületen. Minden aláírással közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy a valós igények felszínre kerüljenek, és ne lehessen figyelmen kívül hagyni ezeket. Kérjük aláírásával támogassa a kezdeményezést!

Világos Veszprémért Mozgalom

strand3.jpgstrand.JPG


Világos Veszprémért Mozgalom    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Világos Veszprémért Mozgalom petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...