Vessünk véget a pártok állami támogatásának!

Nem kérek, az ideológiából mely szerint a demokrácia működtetésének elengedhetetlen szervezetei a PÁRTOK.


Tagadom!


A magyarországi pártokat illetően pedig különösen.

Ezeknek a pártoknak semmi közük a demokrácia érvényesítéséhez.
A demokrácia azt jelenti, hogy a "NÉP URALMA"!


Te, úgy érzed, uralmon vagy?


NÉZZÜK:


- Az ország nagyon nehéz helyzetben van, de ahelyett, hogy vezetőink együtt, konstruktívan cselekednének, egymást fúrják minden eszközzel. Szerinted, jól van ez így?


- A pártok nem tárgyalnak egymással, hanem megvetően üzengetnek, és a másik oldalnak SOHA nem lehet igaza. Te ezt elhiszed?


- Amint egy új párt kerül hatalomra, leváltják az ÖSSZES állami vezetőt, csupán, mert nem barátai az uralomra került pártnak, alkalmasságukat nem is vizsgálva egyszerűen leváltják őket. Szerinted ésszerű ez?

NEKEM NEM FONTOS, HOGY A MI PÉNZÜNKÖN:


Titkos tanácskozásokat folytassanak a székházaikban, amit a mi pénzünkből tartanak fenn, és ahol a fejünk fölött kötik titkos háttéralkuikat, ahol pártjuk érdeke az első és minden egyéb - köztük a választók érdeke - csak azután következik.


Feszítsenek drága autóikban, amit mi vettünk, öltönyeikben, melyeket az általunk adott költségtérítésből, ruhapénzből, ki tudja milyen juttatásokból vettek.


Előzetesen kiválasszák - párthűség szerint rangsorolva - azokat, akikre szavazhatunk, pártlistákon juttassanak be a parlamentbe olyanokat, akikre egyébként senki nem szavazna, és őket "képviselőnek" nevezzék.Pártok, pártvezérek, párttagok!

Éljetek meg saját forrásaitokból!


Legyetek Széchenyi-k aki saját vagyonából finanszírozta nemzetmentő tervét.
Ne a mi pénztárcánkban kaparásszatok!

Honfitársaim!

Magyarok, cigányok, zsidók, ...!

Katolikusok, reformátusok, evangelikusok, izraeliták, hinduk,....!

 

Ne nyomorítsuk magunkat tovább azzal, hogy még fizetünk is azoknak, akik együttműködésre való képtelenségükkel a jelenlegi helyzetbe "vezették" országunkat!Pártmentes Demokráciáért Mozgalom (PDM)bővebb információ a PDM-ről: www.igazszo.blog.com/impresszum

 

 


 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kisslaciferi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook