Végleg távozzon a képernyőről Bognár György!

A 2021-es labdarúgó-Európa-bajnokság dán-finn csoportmeccsének 43. percében Christian Eriksen összeesett a pályán. Az orvosi stáb közel negyedórán át küzdött a játékos életéért. Mindezt követően az M4 szakértője, Bognár György az empátia teljes hiányát mutatva semmi mással nem foglalkozott, mint a szervező UEFA szidalmazásával. Szó szerint olyan is elhangzott a szájából, hogy „számomra nem is Eriksen állapota, ami igazán aggasztó”.

Viselkedését felháborítónak tartom.

A petíció aláírásával felszólítom Bognár Györgyöt, hogy élő adásban kérjen bocsánatot az érintettektől. Egyúttal kérem az MTVA vezetőségét, hogy Bognár szerződését azonnali hatállyal bontsák fel, a szakértő számára a jövőben ne biztosítsanak megjelenési lehetőséget.

Eriksennek innen is kívánom a legjobbakat, mihamarabbi teljes felépülést, családjának pedig kitartást.

Az aláírással felhatalmazom Jobblibsi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.