Védjük meg Professzor Sucharit Bhakdi szakmai becsületét

1. ➡️Professzor Sucharit Bhakdi sokat tett az emberekért és jelenleg azokat akik megprobálják elmondani a véleményüket a korona helyzet kapcsán elnyomják. A római jog szerint két tanu már elegendõ egy ügyhöz. Sucharit Bhakdi véleményét ráadásul a nobel díjas Professzor Luc Montagnier is megerõsíti. A tudománynak függetlenek és politikától mentesnek kell lennie.
  2. ➡️Ha nincs különvélemény az nagyon hamar átmehet egy egészségügyi diktatúrába. Minden olyan orvos aki jelenleg nem ért egyet a jelenlegi orvosi protokollal attól elakarják venni a doktori titulusát ennek véget kell vetni. Nekünk civileknek szükségünk van más gondolkodásra mint amit a fõsodratú média mond. Minél többen aláírják annál jobb lesz és õ általa más orvosokat is megvédünk akiket esetleg atrócitás ér. Egy orvos sem ad ki ellenjavalatott az oltással kapcsolatosan ez személyes tapasztalat, de másoknak is ez a tapasztalata. Hazánkban legalább 2 millió oltatlan van tiszteletben kell tartani döntésüket csak ilyen doktorok védhetnek meg embereket a zsarnoki egészségügyi gondolkodástól.
  3. ➡️Nem szabad se oltottat se oltatlan megkülönböztetni senki nem hozot rossz döntést mindenki küzdött és vigyázot az embertársára a járvány hullámok alatt. Professzor úr véleménye alapján is tudtak az emberek választani fifty fifty alapon kell lennie egy jó és rossz véleménynek. Azt sokat hallottuk milyen jó a vakcina, de arra is kiváncsi vagyunk mit művel hosszabb távon arányos e a kockázat és eszerint dönt az ember. Tájékozott beleegyezés nélkül nincs kényszer mentes oltás azzal már hogy a hozzájáruló nyilatkozatban nincs benne például amit professzor úr mondott az ADE másnéven antitest függõ fokozodás. Ez pedig kulcsfontoságú hiszen ebbõl ered a legtöbb probléma gyulladások vagy késõbb immunhiány is akár.

↘️Dr Robert Malone is elmondta, hogy az mrns alapú oltások nem veszélytelenek. Az mrns kódolása sejtekbe elõhozhat rejtett betegségeket. Valakinek semmi baja, mert sikerül a szervezet méregtelenítési folyamata, de valakinél elõjöhet szívizomgyulladás is. Vagy más olyan dolog amit még Dr Andreas Noack fedezet fel furcsa négyzet alapú részecskéket. Ezek a részecskék gyorsan közlekedve a véráramlásban belsõ problémákat okozhatnak mint a sportoloknál.

↘️Azt tudjuk már japánban is visszahívtak tavaly 2021 ben másfél millió vakcinát ha nem egy oltás ellenes nézetbõl viszonyítunk akkor is furcsa visszaélés hiszen élelmiszert is vissza vonják, ha nincs rendben valami.

↘️Nem vakcina ellenes senki ebben az inaktivált vírus példa majdnem mindenki kapott ennél vakcinánál nem lesz jobb ellenben maga a koronavírus genetikailag módosított ezért is tévesek a pcr tesztek hiszen vírus van csak influenza össze kombinálva a tüdõgyulladás szegmensével. Egy nem természetben elõforduló vírusnál csakis a természetes immunitás használ. Mai oltások ellenben nem megbizhatóak most már ahogyan a régiek. Visszaélések nehézfémek, így tehát véleményem szerint jobb, ha megõrzi egy ember a természetes állapotát. Folyamatos oltások viszont többet ártanak mint használnak.

↘️Kellenek olyan orvosok természetgyógyászok akik másként látják a jelenlegi helyzetet ennélkül nem érvényesül a Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata 19 cikkely szabad vélemény nyilvánításhoz való joga:

Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához amely magába foglalja azt a jogot, hogy a véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást és hogy határokra tekintet nélkül kutathasson átvihessen és te terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezés módon.

Akik az, oltást propagálják csak egyet mondhatok isteni létre vagy halandói státuszra sem lehet valakit kötelezni egyen ambroziát mert akkor öröké fog élni mindenkinek joga van szabad akarat szerint dönteni.

Arany középút magyarország csoportja    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Arany középút magyarország csoportja petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.