Városi független internetes televízió Szigetszentmiklóson

"A kérdésünk a következő: Ön igényelne egy olyan városi internetes pártfüggetlen televíziócsatornát, amely heti 5 alkalommal jelentkezik és több civil eseményen vesz részt, mint a jelenlegi csatorna?


Van-e igény internetes televízióra? Azt hiszem, hogy az olvasóinknak nem kell bemutatni az amivarosunk.hu TV munkásságát. Emlékeztetőül itt megtekinthetőek az eddigi közölt anyagok, amelyeket saját, illetve helyi cégek támogatásával készített az amivarosunk.hu TV csapata.

Ha igényel ilyen televíziót (hiszen nem csak önkormányzati hírek vannak városunkban, hanem kulturális-, sport-, politikai-, bűnügyi-,közösségi- és nem utolsó sorban olykor baleseti hírek is vannak), akkor nincs más teendője, mint azt jelzi felénk a tv@amivarosunk.hu címen.

Ha kellő mennyiségű levelet (petíciót, támogató üzenetet) kapunk, akkor megtesszük a hivatalos lépéseket, hogy a városban egy olyan televíziót hozzunk létre, amely minden igényeket kielégít.

Köszönet az amivarosunk.hu TV eddigi munkájáért!  "

http://www.amivarosunk.info/news.php?readmore=5195

Amennyiben szeretnél (szeretne ) ilyen televíziót úgy kérlek (kérem ) írd (írja ) alá ezt a petíciót !

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Győri Tibor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook