Vámosszabadi Szitásdomb csatlakozása Győrhöz

ALÁÍRÁSOMMAL TÁMOGATOM, HOGY A JELENLEG VÁMOSSZABADIHOZ TARTOZÓ PACSIRTA LAKÓPARK (PACSIRTA LAKÓKERT, SZITÁSDOMB LAKÓPARK) GYŐRHÖZ CSATLAKOZZON. ALÁÍRÁSOMMAL TÁMOGATOM, HOGY A CSATLAKOZÁSRÓL –HA SZÜKSÉGES - NÉPSZAVAZÁS DÖNTSÖN.

 

Az aláírásgyűjtő íveken található személyes adatok (a látható adatokon kívül) adatkezelője Bárándi-Nagy Viktória, elérhetősége : Tel.: +36-70-622-8961. Az adatkezelés célja: támogatás és – ha szükséges - helyi népszavazás kezdeményezése Vámosszabadi - Szitásdomb településen az alábbi kérdésről: „Aláírásommal támogatom, hogy a jelenleg Vámosszabadihoz tartozó Pacsirta lakópark (Pacsirta lakókert, Szitásdomb lakópark) Győrhöz csatlakozzon. Aláírásommal támogatom, hogy a csatlakozásról –ha szükséges - népszavazás döntsön. Az adatkezelés időtartamának kezdete az aláírásgyűjtő ívek hitelesítésével dátuma: 2018.01.24. Az adatkezelés a népszavazás kezdeményezéséről, az európai polgári kezdeményezésről, valamint a népszavazási eljárásról szóló 2013. évi CCXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Nsztv.) 47. § (1) bekezdés, valamint az 51. § (3)–(4) bekezdések szerinti ideig tart. Az adatokhoz az adatkezelőn kívül az aláírások ellenőrzésében illetékes választási iroda fér hozzá az aláírások érvényességének ellenőrzése céljából, illetve Vámosszabadi és Győr Önkormányzata.


Bárándi-Nagy Viktória    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bárándi-Nagy Viktória petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...