Váltsunk ellenzéket! Távozzanak a közéletből a kormányváltás kerékkötői!

12 év, 4 országgyűlési választás, 4 súlyos (2/3-1/3 arányú) vereség. Ez az úgynevezett ellenzék mérlege. Próbálták külön-külön, nem ment. Próbálták együtt, összefogva, nem ment. Sehogy sem ment.

Az április 3-i eredményekből a napnál is világosabban látszik, hogy ez az összefogás nem működik. A mintegy 860 ezer szavazat elvesztését nem lehet megmagyarázni. Az úgynevezett ellenzék gépezetében valami végérvényesen, javíthatatlanul elromlott. Az úgynevezett összefogás azt vette el a kormányváltásra áhítozók millióitól, ami talán a legfontosabb. Ez pedig a hit, a remény. Amennyiben egy csöppnyi hazaszeretet, választók iránti tisztelet lenne bennük, akkor nyilvánosan beismernék az egyértelműt: ezzel a bagázzsal a kormányt leváltani lehetetlen.

Mit mondanak Gyurcsányék a zsinórban negyedik csúfos vereség után? „Megújulunk”. „Többet nem követjük el azokat a hibákat, amelyeket most”. „Folytatjuk”. Mit folytatnak? A négyévenkénti nyolc mandátum elveszítését? Ahhoz, hogy valamikor a jövőben fikarcnyi esélye is legyen a kormányváltásnak, a jelenlegi ellenzéki „összefogásnak” nem folytatnia, hanem eltakarodnia kell. Azonnal.

Ne legyünk naivak, ezt maguktól nem fogják megtenni. Azt a jólétet, amit az adófizetők biztosítanak a számukra, nem fogják önként feladni.

Ezért a „Váltsunk Ellenzéket Mozgalom” petícióban szólítja fel az úgynevezett ellenzék meghatározó pártjainak - a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, a Magyar Szocialista Párt - vezetőit (elnök, társelnökök, alelnökök, elnökhelyettesek), hogy azonnali hatállyal mondjanak le párttisztségükről, az elnyert országgyűlési képviselői mandátumukat ne vegyék át, távozzanak a közéletből! A továbbiakban ne legyenek akadályozói, kerékkötői egy esetleges kormányváltásnak.

Új vezetőkre, új arcokra, új impulzusokra van szükség! Egy erős kereszthuzatra, hogy az áporodott levegő távozzon végre az ellenzéki környezetből.

Váltsunk ellenzéket! Tisztelettel kérjük - amennyiben egyetért követelésünkkel -, írja alá petíciónkat, adjon esélyt egy új, hiteles ellenzék kialakításának. Ne hagyjuk, hogy a semmirekellő, megélhetési politikusokból álló társulat a nyakunkon maradjon, és további négy évig pompásan éljen az adónkból!

Köszöni aláírását a „Váltsunk Ellenzéket Mozgalom”!


"Váltsunk Ellenzéket Mozgalom"    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom "Váltsunk Ellenzéket Mozgalom" petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...