Valódi tisztaságot Újbuda minden szegletében!

TISZTA BAH CSOMÓPONTOT! 

Mi, akik Újbuda peremén élünk, a BAH csomópont mellett, joggal érezhetjük magunkat kiszorítva a kerület takarítási szolgáltatásaiból és hiányoljuk a közterületi rendfenntartás jelenlétét. A minden tavasszal és ősszel meghirdetett „Tisztaságot Újbudán” közterület takarítás a Hegyalja, Jagelló, Muskotály, Breznó, Radvány, Zólyomi utcák körzetét rendre elkerüli, ezáltal hitelét veszti Újbuda Önkormányzata és mindaz amit a helyi médiában kommunikál.
A helyzetet súlyosbítja a Jagelló út 4.sz. alatti garázsból kialakított dohánybolt működése. A BAH csomópont meghatározó építménye, a felüljáró pillérei körben az itt élő hajléktalanok ürülékével vannak beszennyezve. Ez közegészségügyileg veszélyes!
A környező utcákat P+R parkolónak használó nagy számú gépkocsi szintén terheli a környezetet és a helybeli lakosok elől foglalja a helyet.

Kérjük tehát Újbuda Önkormányzatát, az általunk megválasztott helyi képviselőket, a környezet rendjéért és tisztaságáért felelős illetékeseket, hogy az alábbi pontokban haladéktalanul és a továbbiakban folyamatosan eljárni szíveskedjenek!

IMG_1738.JPG

1. Az évi kétszeri meghirdetett „Tisztaságot Újbudán” közterület takarítás akcióban a XI. kerület ezen peremén, a nem frekventált helyeken lévő, átmenő forgalmat nem bonyolító utcákat is kérjük megtisztítani a szeméttől és lombtól!

 

2. A BAH csomópont 500 m-es körzetében (a XII. és I. kerületekhez hasonlóan) tegyék rendezetté a járdahasználatot és díjkötelessé a parkolást!

IMG_1737.JPG

3. A Jagelló út 4.sz. alatti dohányboltot kötelezzék megfelelő mennyiségű szemétgyűjtő használatára és a dohánybolt 20 m-es körzetében az általuk forgalmazott termékek gönygyölegének feltakarítására!
Ennek folyamatos ellenőrzését és elmaradás esetén a büntetését kérjük!

IMG_13511.JPG

4. Kérjük a Breznó köz, Muskotály utca, Hegyalja út, Radvány utca, Zólyomi út területen 500 méterenként kutyaürülék gyűjtők kihelyezését, az ürülékgyűjtők zacskóval való ellátását és a kukák rendszeres ürítését!

IMG_12241.JPG5. Kérjük a BAH csomóponti felüljáró alatti terület rendezését és fertőtlenítését! A hajléktalanok életvitelszerű tartózkodásának rendezését, valamint a BAH csomóponti „zöld” területek folyamatos gondozását!
Amennyiben ez nem az Önkormányzat területe, úgy az illetékesek tájékoztatását és közreműködésre való felszólítását kérjük Újbuda Önkormányzatától!

A Petíció aláírása 2019. március 25-től 2019. április 15-ig tart. 

Az aláírásokat 2019. április 30-ig juttatjuk el az Újbudai Önkormányzathoz.

Kövesse az eseményeket a facebookon is!

Facebook: Tiszta Bah; vagy csatlakozzon Facebook csoportunkhoz: Tiszta Bah

Ha egyetért ezzel a petícióval, írja alá és kérjük ossza meg másokkal is!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tiszta Bah, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook