Segíts! Tiltakozz! Utcára dob 5 embert és 6 állatot Sopron városa. 5 hajléktalan lesz(köztük 2 gyermek és 1 autista)valamint 6 mentett cica! Segíts!

Segíts!Tiltakozom,mert a soproni önkormányzat 5 emberből csinál hajléktalant, köztük 2 kiskorú gyermekből, 1 százszázalékos gondnokság alatt lévő autista lányból, egy árván felnőtt édesanyából és egy nehézsorsú özvegyasszonyból, valamint 6 mentett cicájukból: Hopyból, Vakarcsból, Roziból, Pötyiből, Kormiból az örökre törpe maradt, pici fekete lányból, és a teljesen süket hófehér Beethovenből is.Mindenkiből,  utcánélő hajléktalan lesz a soproni politikusok döntése alapján. Tudni kell, hogy: (Elveszik a család lakhatását, hiszen rendőrökkel kívánják utcára tenni őket bérleményükből.Mindezt úgy, hogy  tartozásuk sincs az önkormányzati bérlakáson, csak megtetszett a félkomfortos belváros közeli lakás egy politikusnak. Az autista lányt már régóta próbálja kifosztani a soproni szociális maffia. Úgy, tűnt megoldodik 5 év után az ügye, de inkább kinézték a húga önkormányzati lakását, ahol édesanyjuk halála óta, ragaszkodóan él, ha a család éppen Sopronban van. Munkájuk miatt járni kell az országot, de a bázis, generációk óta Sopron. Tartozásuk nincs, kizárólag a vészhelyzeti Covid alatt volt valamennyi, mert az állam,  több mint egy évre megtiltotta a szolgáltatói szakmák működését.(kártalanítás nélkül) így a család vállalkozása is csődbe ment, mint sok más soproni cég, hiszen, fodrászok, kozmetikusok,gyógymasszőrök, műkörmösök sem fogadhattak ügyfeleket és az osztrák határ is részlegesen zárva volt. Ezt az időszakot használta ki, valaki sugallatából az önkormányzat cége a Sopron Holding Zrt, mikor szerinte felmondta a bérleti szerződést. Erről levelet úgy küldött, hogy értesítés  nem jött róla.(Kilopták a postaládából) A tiltakozás ellenére, bírósági végrehajtó segítségével kilakoltatást tervez a soproni önkormányzat, egyenesen az utcára! Már sorstársak, devizahiteles csoportok is szolidaritásukat fejezték ki, ahogy autista szervezetek és civil állatvédők is.) Követelem, hogy a soproni önkormányzat, haladektalanul hagyjon fel a szerencsétlen család zaklatásával és fejezze  be a kilakoltatást. Azonnal függessze fel a végrehajtást.
A család bérleti szerződését tekintse továbbra is érvényesnek,mert több mint gyanús körülmények merülnek fel ismét. Az EU tag Magyarországon, senki ne kerülhessen az utcára, semmilyen körülmények között. Az állatvédő, cicamentő család, állatai se legyenek a kegyetlen soproni hivatalok áldozatai, pusztán azért, mert egy politikusnak megtetszett a félkomfortos, önkormányzati bérlakásuk. Tiltakozom minden fórumon az embertelen döntések miatt. Ezért aláírom a petíciót! Egyben értesítem ismerőseimet a felháborító esetről és megosztom több helyen a tiltakozójegyzéket:

Az aláírással felhatalmazom Endrész Mária petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.