Újra sportolhassanak gyermekeink

Sporttal a gyermekek egészségért! Legfontosabb az egészség! Az elmúlt egy évben a gyermekek fizikai és mentális egészségét negatívan befolyásolta a pandémia miatti sportolással kapcsolatos korlátozás.  Azért, hogy a mentális és fizikai egészségüket megőrizzük - fejlesszük fontos a közösségi lét, az aktív sportolás.

Kérjük, hogy 2021. március 1-től oldják fel a gyermekek tanórán kívüli sportolás tilalmát, ők újra mehessenek óvoda-iskola után sportolni, hogy szervezetük, ideg-,  izom és immunrendszere megerősödjön, mentális egészségüket javítsuk! Kérjük , ha egyetért , írja alá petíciónkat. Kellő számú aláírás esetén eljuttatjuk petíciónkat a Sportért Felelős Államtitkárságnak.

Kiss Adrienn és Tóth Rudolf    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Kiss Adrienn és Tóth Rudolf, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.