Újra sportolhassanak gyermekeink

Sporttal a gyermekek egészségért! Legfontosabb az egészség! Az elmúlt egy évben a gyermekek fizikai és mentális egészségét negatívan befolyásolta a pandémia miatti sportolással kapcsolatos korlátozás.  Azért, hogy a mentális és fizikai egészségüket megőrizzük - fejlesszük fontos a közösségi lét, az aktív sportolás.

Kérjük, hogy 2021. március 1-től oldják fel a gyermekek tanórán kívüli sportolás tilalmát, ők újra mehessenek óvoda-iskola után sportolni, hogy szervezetük, ideg-,  izom és immunrendszere megerősödjön, mentális egészségüket javítsuk! Kérjük , ha egyetért , írja alá petíciónkat. Kellő számú aláírás esetén eljuttatjuk petíciónkat a Sportért Felelős Államtitkárságnak.


Kiss Adrienn és Tóth Rudolf    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kiss Adrienn és Tóth Rudolf, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...