Új pártot Magyarországnak! Szakembereket a parlamentbe!

Alalpítsunk egy új pártot, amely valós alternatívája lehet a mostani kormányzó többségnek, illetve amelyik

el tudja hárítani a szélsőjobbos veszélyt. Írja alá mindenki akinek elege volt az elmúlt 20 év politikájából, a két váltópártból, a magyar nemzeti vagyon elhárdálásából, és aki szeretne tenni is azért, (nem csak szavakban) hogy ez gyökeresen megváltozzon. Magyarország nem haladhat tovább ezen az úton, ezt már egyre több ember látja. A szélsőjobb - ból viszont nem kérünk! Magyarország legyen újra a tenni akaró többségé. Tegyük meg mi azt, amit az elmúlt 20 évben a politikusok nem tudtak, és nem is akartak megtenni. Független szakembereket a kormányba, a parlamentbe, az alkotmánybíróságba, a választási bizottságba, az ügyészségre, a PSZÁF élére, stb.

Magyarország újra Széchenyi-k és Kossuth-ok után kiált. Elegünk van a saját és a klientúrájuk zsebét tömő politikusokból. Miközben látszólag egymást ölik a parlamentben, közben eloszják maguk között az ország vagyonát.

Parancsoljunk megálljt ezeknek a bűnözőknek. Ne bújhassanak a mentelmi törvény mögé. Számoltassunk el mindenkit, aki az elmúlt 20 évben a parlamentben dolgozott.

MAGYAROK ÉBRESZTŐ !!! A HATALOM A MI KEZÜNKBEN VAN, NEM A POLITIKUSOK KEZÉBEN !!! ALAPÍTSUNK EGY ÚJ

PÁRTOT!! KÉRJÜNK FEL ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN ELISMERT SZAKEMBEREKET A KORMÁNYZÁSRA DE ÚGY, HOGY A MUNKÁJUKÉRT FELELŐSSÉGET KELL VÁLLALNIUK. Ha már úgy is megszorítani kell, akkor indúljanak el végre azok a szerkezeti reformok és átalakítások, amikhez a 20 év alatt egyik kormány se mert neki állni, mert túl gyáva volt !!

Tisztelt magyar csendes többség. ÁLLJUNK VÉGRE NEKI !!!