Trieb Lajos Úr ! egy szociális bérlakás igénylés méltányossági alapon!

Kérék minden jószándékú embert , hogy a petíció  nagyon sok támogató aláírással majd eljusson Vác Város Önkormányzat illetékes bizottság asztalára  hogy  Trieb Lajos  méltányosságbol egy szerény szociális bérlakást tudjon kapni! 

 

 

 

 

Trieb Lajos vagyok 54 éves férfi, aki sajnos hosszú évek ota oxigénpalackon kénytelen élni. Az államtól kapok havi 27.075.-ft támogatást, ez mellett dolgozgatok az interneten eladok , sokan ismerhetnek a villámlicitcsoportból is.

Jelenleg is albérletben  de kritikán aluli valamint egyéb dolgok miatt / nem a valoságnak megfelelő , hirdetés alapján leirt s bérbeadási feltételek miatt / költözni kényszerülök.

Elég hosszú idelye probálok lakhatási lehetőséget találni Vácott / a Szívem városa / ami sajnos esélytelen hol a betegségem miatt de legtöbb esetben az ár miatt. havi 60 ezer forint tudok válallni, hiszen az ittenit is ennyiért bérlem / hozzáteszem , hogy természetesen a rezsi dijat is kifogom gazdálkodni valamiképpen dolgozni, ez én költségem.mivel a fogyásztást is én generálom.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fónagy István, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...