Törvénnyel védjük hazánkat az árulóktól

 Kérjük Kormányunkat hogy az alábbi szempontokat figyelembe véve úgy módositsa a vonatkozó törvényeket hogy azok hazánk biztonságát ,szuverinitisát szolgálja.

1./Eus jogszabályt  szigoritani: Feltételeket kell megkövetelni azoktól a külföldi szavazóktól akik  lakcimkártyával rendelkezve az eus szabályok lehetőséget 
adnak magyarországi szavazáson való részvételre .
Szigoritások: 5 éves magyarországi  munkahely  rendszeres jövedelem aktiv  bankszámla  magyar nyelvvizsga felsőfokú igazolt jövedelem,  magyar gazdaságban végzett munka munkahely elfogadható.
2.Jogszabály szigoritás, bármilyen szavazás esetében a tartózkodási helyen leadott szavazat az állandó lakhelyen kerűl beszámitásra az adott párt vagy  egyéni induló részére. Nem a tartózkodási helyen számit a szavazata. Minden bármely témájú szavazás esetében csak igy lehesen tartózkodási helyen szavazni. akár helyi akár országos szavazásról legyen szó.
3. Bármely  nagy világeseménynek számitó sport és/vagy  kulturális  eseményt annak kormányzati elfogadása és a kiirt pályázat megnyerése után  népszavazási kezdeményezést csak országos szinten (függetlenűl a helyszintől) lehessen inditani és a szavazásra jogosúltak  10 %  aláirása szükséges.Ezen aláirók csak magyar állampolgárok  magyarországi állandó lakcimmel rendelkezők lehessenek.
4. Szigoritani a pártfinanszírozást. Bejutási küszöb 8% / párt ahány összefog annyiszor 8% .Igy kikerülhetőek a pénzszerzésre alakuló pártok  , minden induló párt önfinanszirozó ha eléri a bejutási küszüböt utúlagos elszámolással megkapja a finanszirozási pénzt.Bejutásig: tagdijakkal  és banki hitellel (csak Magyarországon felvett és ellenőrizhető hitellel)  előfinanszirozza magát.
5. Elfogadott és megpályáztatott nagyvolumenű beruházások(bárhol az országban) törvényileg szabályozandó ne lehessenek leállithatóak  leállithatóak  vagy ellenük népszavazás kiirását kezdeményezni ne lehesen.
6.Szigoritani a követelményét a köztisztviselői cimért  képviselői pozicióért  indulókkal szemben.Csak és kizárólag olyan személytől fogadja be az ajánló és /vagy támogató aláirásokat az illetékes hatóság aki bizonyitottan: feddhetetlen  és büntetlen előéletű- ellene nem volt és  adott időszakban nincs is folyamatban birósági ügyészségi vagy egyéb bűnüldözői szerv által kezdeményezet eljárás/ nyomozás.
7.Megemelni az ajánló aláirásokkal kapcsolatos minimális elvárásokat: kezdeményezések és polikai szereplőnek való indulás esetében a területén élők 5% -a legyen a minimum szám.
8.Hazaárulás meghatározásának /  büntethetőségének fogalmát a  mai 21 sz.viszonyoknak megfelelően pontositani (internet- internettes újság hírforrás, televizió  reklámok ) A közszereplők  büntethetőségének lehetőségét a mentelmi jog megvonásának azonnali hatályúvá tevése, és kiszabott büntetési idő letöltésének  szigoritása anyagi megvonások és a poziciójának azonnali felfüggesztése gyanú vagy vélhetőség esetén is a vizsgálati idő és itélethozatal tartamáig. 
 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dobra Sándorné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )