Többlakásos lakóépület rezsivédelme

  •  Petíció a többlakásos házak hátrányos megkülönböztetése ellen! A rezsilimit vonatkozik a társasházakra, de nem vonatkozik a többlakásos, többgenerációs családi házakra, többlakásos lakóépületekre. A miniszter azt javasolta, ezek a házak alakuljanak társasházzá, mert az a lakások értékét is emeli. Túl azon, hogy ez többszázezer forint költséget és rengeteg utánajárást igényel, sok helyen a Helyi Építési Szabályzat egyenesen lehetetlenné teszi a társasházzá alakulást. Igazságtalan, hogy ezekre az egy házban található különálló lakásokra nem alkalmazható ugyanúgy a lakásonkénti kedvezményes rezsiár, ahogy a társasházakban lévő lakásokra. Még azokra sem, ahol a lakások műszakilag teljesen különállóak, szabályos használatbavételi engedéllyel rendelkeznek, szabályos dokumentumokkal alá vannak támasztva. Ez mindössze játék a szavakkal! Mindenki, aki valamilyen formában érdekelt a témában, vagy támogatja az igazságtalanság megszüntetését, kérem, hogy írja alá ezt a petíciót. Nagyon fontos: még most kell cselekednünk! Kérje meg minden családtagját, ismerősét, hogy aláírásával támogassa az igazságtalan törvény megváltoztatását, ne legyen különbség a társasházi és a többlakásos házakban lakó családok rezsitámogatásában! Ez mindössze játék a szavakkal, amit a törvényben elismerni egy pillanat műve!  

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Asbóth Istvánné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...