Tiszta levegőt Albertirsán!

 
Kérem az Önkormányzatot, segítse az albertirsai lakosságot, hogy tiszta levegőben élhessen. Könnyítse meg a zöldhulladék elszállítását, derítse fel az illegális szemétégetőket, szabjon ki büntetést a környezetszennyezőkre, vonja be az ellenőrzésbe a megfelelő szervezeteket és rendszeresen kommunikáljon a lakossággal, hogy miért fontos a környezetvédelem, azon belül is a tiszta levegő ügye!
 
Egyetértek azzal, hogy Albertirsán tilos legyen az avar és kerti hulladék égetése. Helyette környezetbarát komposztálással, a zöldhulladék leadásával oldja meg a lakosság és az önkormányzat a kerti hulladék kezelését, mindannyiunk egészsége érdekében és a tisztább levegőért.

 


Vargáné Menyhárt Zsuzsa    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Vargáné Menyhárt Zsuzsa, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook