Tiszta levegőt Albertirsán!

Kérem az Önkormányzatot, segítse az albertirsai lakosságot, hogy tiszta levegőben élhessen. Könnyítse meg a zöldhulladék elszállítását, derítse fel az illegális szemétégetőket, szabjon ki büntetést a környezetszennyezőkre, vonja be az ellenőrzésbe a megfelelő szervezeteket és rendszeresen kommunikáljon a lakossággal, hogy miért fontos a környezetvédelem, azon belül is a tiszta levegő ügye!

Egyetértek azzal, hogy Albertirsán tilos legyen az avar és kerti hulladék égetése. Helyette környezetbarát komposztálással, a zöldhulladék leadásával oldja meg a lakosság és az önkormányzat a kerti hulladék kezelését, mindannyiunk egészsége érdekében és a tisztább levegőért.

Vargáné Menyhárt Zsuzsa    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Vargáné Menyhárt Zsuzsa, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.