Tiszakécske nem kér a tüzijátékból!

Kedves Tiszakécskeiek, Tiszabögiek és Kerekdombi lakosok...és itt nyaralók...ehhez a városhoz kötődők!

Városunk szerencsés,hisz szépen fejlődött az elmúlt években,

DE

• a szomszéd országban háború dúl
  • gazdasági helyzetünk aggasztó
  • a lakosság költségei brutálisan emelkednek
  • a klímaválság egyre ijesztőbb méreteket ölt...egyre nagyobb a szárazság.

Ezért ezen petíció aláírásával kérjük,hogy 2022. augusztus 20-án Tiszakécskén NE legyen tüzijáték!

Sok értelmes célja lehet ezen milliók felhasználásának,pl. több fúrt kút,vagy fa telepítésével. A kihasználatlan területek pl. vásártér parkosításával vagy napelemek telepítésével,lakossági energetikai pályázatok kiírására nagyobb szükség van,mint elfüstölni tüzijáték formájában több millió forintot.

Amennyiben aláírod ezen petíciót,azzal egyetértésedet,támogatásodat adod a fenti indítványod.

Köszönöm,ha támogatod indítványomat a közös érdekeinkért!

Az aláírással felhatalmazom Fekete Karolina petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.