Tiltakozunk a nagykőrösi kisposta bezárása ellen!

A Magyar Posta az energiafelhasználás érdemi csökkentésére hivatkozva arról döntött, hogy november 11-től bezárja Nagykőrösön az Örkényi úti kispostát is.

Nagykőrös tormási városrészében hosszú évtizedek óta működik az úgynevezett 2. számú postahivatal, amelyet nem csak a környékben lakók, hanem a város más pontján élők is rendszeresen igénybe vesznek.

A Magyar Posta vezetése ideiglenesnek mondja döntését, de az újranyitás várható időpontját nem nevezték meg, ezért félő, hogy a mostani bezárás a postahivatal végleges megszüntetését fogja jelenteni.

Követeljük, hogy a Magyar Posta vizsgálja felül döntését, és a nagykőrösi emberek érdekeit szem előtt tartva az Örkényi úti kispostát töröljék a bezárásra ítéltek listájából!

Kérjük, hogy aláírásával támogassa kezdeményezésünket!  

Jobb Nagykőrösért Egyesület

IMG_20221104_081855_620.jpg


Jobb Nagykőrösért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Jobb Nagykőrösért Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...