Kiállunk a külföldi kiskereskedelmi áruházak mellett, nem engedjük kiszorítani őket!

Tisztelt támogató!

A kormányoldal részéről immár több olyan megnyilvánulás is napvilágot látott, melyek alapján a külföldi kiskereskedelmi áruházak - így például az Aldi, Lidl, Penny, Spar - kiszorítására készül az ország vezetése.

Források:

Jelenleg a szabad piaci versenynek köszönhetően ezen áruházak működése azért lehet népszerűbb és sikeresebb, mivel olcsó, jó minőségű, széles választékú termékpalettát kínálnak - szemben a magyar tulajdonban lévő áruházakkal.

Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy ezen cégek komoly beruházások árán tudják csak működésüket országszerte folytatni, ezzel több ezer magyar ember számára állást és biztos megélhetést teremtve.

kulfoldi_kisker.png

Ha ezen piac működését államilag szabályoznák, azzal a mindennapi betevőhöz szükséges áruk, élelmiszerek válnának drágábban elérhetővé és a legszegényebb emberek fogyasztási kiadásai nőnének a leginkább.

NEM HAGYHATJUK, HOGY A KISKERESKEDELMI SZEKTORBÓL A KÜLFÖLDI SZEREPLŐKET KISZORÍTSÁK!

Hívjuk fel a kormányzat figyelmét időben arra, hogy nem értünk egyet módosítási szándékával, kiállunk az áruházak szabad piaci versenyen alapuló működése mellett és harsányan kifejezésre juttatott nemtetszésünkkel késztessük a döntéshozókat a valóságtól elrugaszkodott terveik felülvizsgálatára!

Jelen járványügyi helyzetben véleményünket online petíció formájában tudjuk a leghatásosabb módon kifejezni.

Kérem, hogy amennyiben egyetért a petíció céljával és az abban megfogalmazottakkal, szíveskedjen aláírását az űrlap kitöltésével rögzíteni!

Köszönet a támogatóknak!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kuzmáné Szabó Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...