Tiltakozàs a Bosnyàk utca 5. beèpítèse ellen

E1CB8825-66B0-439C-AD65-2202C7985816.jpeg

 

Tisztelt Zuglóiak!

Kiszuglóban ismét telekbeépítésről döntöttek: a Bosnyák utca 5. alá egy újabb társasház tervét fogadta el a zuglói képviselő-testület. A beruházó maximális haszonra törekedve két százéves épület, egy földszintes és egy egyszintes ház közé, egy hatemeletes, 39 lakásos társasházat kíván felépíteni, kihasználva az „engedményes mértékes” beépítés lehetőségét (a Zuglói Építési Szabályzat csak 29 lakást engedélyezne a telekre). A zuglói képviselő-testület két alkalommal is elutasította, harmadik alkalommal azonban módosítás nélkül elfogadta a terveket.

Egy újabb mértéktelen beépítés tovább növeli Kiszugló zsúfoltságát, ahol az elmúlt pár évben már három nagyobb társasház épült fel a telek százméteres körzetében, köztük a Metrodom 195 lakásos lakóparkja. A tömegközlekedés jelenleg is túlterhelt, ami már megnehezíti a munkába járást, a gyerekek iskolába való eljutását reggelente. Az autók további száma pedig csak rontana a jelenlegi forgalmi dugókon, tönkretéve a környék kertvárosias jellegét.

Itt az idő, hogy összefogjunk, és megakadályozzuk a tervezett mértéktelen beépítést! Kérjük aláírásával támogassa a petíciót, hogy a képviselő-testület megváltoztassa korábbi döntését!

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mayer Anna petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...