Tiltakozás a 10-es út forgalom csökkentése elleni szervezkedésre!

Kérem támogassa a peticiónkat, amivel ma azt a törekvést szeretnénk megakadályozni, ami a Pilisborosjenői átkötőut ellen indult! Ez az út az M0 északi projekt része, a solymári Auchan és az ürömi körforgalom közt venne le terhelést a 10-es útról!

Pilisborosjneő külső településrészei ma csak a 10-es úton jutnak el Pilisborojenő központjába, az ürömi körforgalom érintésével a szomszéd település fő útján keresztül!

Pilisborosjenőn a Hegyelja út lakói és a térségben ismert solymári környezetvédő, a térségi településeken osztogatott peticióval, hamis állításokkal meg akarják akadályozni ezt a települési átkötő és egyben ipari bekötő utat, ami által a Pilisborosiak a NIF által, EU forrásból kapnák meg a belső útjukat a településrészeik közti mozgáshoz. Anélkül a 10-esen kerülnek Ürömön át a teelülésük belső részére, ami két buszjeggyel lehetségesen sajnos autóval olcsóbb az 5km-es mai  útjukon.

A pilisborosi tervezett út: https://nif.hu/projektek/2019/12/pilisborosjeno-ipartelep-bekotes-elokeszitese/ 

A terjesztettel ellentétben ez az út nem érint NATURA2000 területet, megtekinthetik a Hegyalja utcában ma is a két villanyoszlop sor közt mekkora hely van erre annak a határvonalán kívül biztosítva. Továbba a hivatalos út megtekinthetően a hivatalos EU nyilvántartás szerint sem érint a NATURA 2000 terület határát!  https://natura2000.eea.europa.eu

Amennyiban támogatná, hogy az álérvekkel szemben csökkenhessen az ürömi körforgalom előtti terhelés a 10-es úton, kérem írja alá a peticiót!

Kérem támogassa, hogy Pilisborosjenő a saját területén tudjon Pilisborosjenőre közlekedni, ami ma két buszjeggyel és 5km felesleges kerüléssel lehetséges, terhelve a környezetett, térségi utakat terhelve!


10-es út(Bécsi) lakói    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem 10-es út(Bécsi) lakói, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook