The World's End c. filmet a magyar mozikba!

Tisztában vagyok vele, hogy az alkotók előző filmjei megbuktak a mozipénztáraknál, ennek ellenére szeretném, ha egy forgalmazó mégis behozná a "The World's End" c. filmet Magyarországra.

Azzal is tisztában vagyok, hogy a CineFest-en látható lesz a film, de rengeteg ember (remélem rengeteg emberről beszélünk a gyakorlatban is) nem tud eljutni a fesztiválra megtekinteni a filmet, és szeretném, ha az egész országban lennének vetítések.

Bízom abban, hogy a film nem bukna meg a kasszáknál. Ha megnézik a műfaját: sci-fi ötvözve vígjátékkal, ráadásul kocsmavígjátékkal, ebből kifolyólag hiszek abban, hogy a filmet rengetegen megnéznék a mozikban.

Nem tudom, hogy mennyit lehet elérni egy ilyen online petícióval, de abban reménykedek, hogy bizonyos számú aláírás után eljut a tisztelt forgalmazókhoz, és a számok alapján elgondolkodnak a produkció behozatalán.

Én nagyon szeretném, ha bemutatásra kerülne ez a film, és lehet, hogy egy ilyen petícióval nem érhetek el semmit, de remélem megtalálja ez az alkotás célközönségét, és hozzám hasonlóan epekedve várják a magyar bemutatót.

Előre is köszönök mindent!