Teljes revíziót Magyarországnak!

Teljes revíziót! Ideje lenne átvizsgálni az Osztrák Magyar hadsereg ténykedését az első világháborúban és a háború elvesztését követő büntetés súlyosságát és összegezzék, hogy mennyire volt jogszerű a Magyar föld 66% ának elcsatolása. Kérelmezzük a régi trianoni ülés illetékes országait, hogy vizsgálják felül és adják vissza a lecsatolt területeket. Legyünk végre egyszer igazságosak! Támogasd a döntést egy aláírással, ha igaz Magyar vagy és szerinted is jogtalan volt a trianoni békediktátum és az utána következő jelenlegi határok véglegesítése.

Az aláírással engedélyezem Bulátkó Gábor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.