TELJES NYILVÁNOSSÁGOT

 

 

Demokraták!

Követeljük együtt, hogy a Kormány hozza nyilvánosságra az őszödi kiszivárogtatást vizsgáló és a 2006 őszi, a demokratikus államrend megdöntésére irányuló puccskísérlettel összefüggő titkosszolgálati eljárás összes jelentését, teljes egészében, csonkítások nélkül!

A február 21.-én este nyilvánosságra került és a kitakarásokkal erősen módosított tartalmú jelentések a vizsgálatoknak csak egy részéről adnak képet, azt is egy már régóta közismert hamis fideszes elmélet bizonyítása érdekében.

Orbán megint saját céljai érdekében használja fel hatalmát, a titkosszolgálatokat, hogy a 2006-os eseményekben vállalt szerepét elkenje és felelősségét elkerülje.

Mindezt a kampány kezdetén!!

Téged is felháborít ez a gátlástalanság?

Téged is érdekel az amit a hatalom eltitkol?

Téged is érdekel kik és mit szerveztek hetekig akkor ősszel?

Akkor írd alá és ne csak lájkold!

http://www.peticiok.com/teljes-nyilvanossagot

De még ezzel se elégedj meg, hanem oszd is meg a közösségi platformokon, demokratikus párttársaid és barátaid körében is!

Együtt igazán erősek vagyunk!

 

Budapest, 2014-02-25

 

 

 


Kerék-Bárczy Szabolcs DK, Moskovits Péter DK    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kerék-Bárczy Szabolcs DK, Moskovits Péter DK, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook