Támogatjuk, hogy a csepeli HÉV mihamarabb újra a Boráros térig közlekedjen!

Alulírottak elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a csepeli HÉV az eddigi információk szerint még szeptember 1-ig biztosan nem fog a Boráros térig közlekedni. Ennek oka, hogy az atlétikai stadionhoz tervezett úgynevezett "áthidalások" csak akkorra fognak elkészülni. Tiltakozunk, hogy erről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, kérdéseinket ezzel kapcsolatban az illetékesek rendre lesöpörték. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy emiatt az itt lakó polgárok, családok tízezrei kényszerülnek még hónapokig hóban-fagyban, esőben, hőségben többször átszállni, hogy bejuthassanak a munkahelyükre, iskolájukba, a belvárosba.

Ezért aláírásunkkal támogatjuk, hogy a csepeli HÉV mihamarabb újra a Boráros térig közlekedjen, az újraindulásról, a szerelvények felújításáról pedig folyamatos, naprakész tájékoztatást adjanak az illetékesek minden érintettnek!

 


Kovács Dávid Attila csepeli önkormányzati képviselő    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kovács Dávid Attila csepeli önkormányzati képviselő petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...