Támogatást a zárva tartó vállalkozások részére!

Mindenkit kérek, hogy írja alá a petíciót és ossza meg! A kormány semmilyen segítséget nem nyújt a kisvállalkozások számára. A bértámogatás sokakat nem érint, hisz rengeteg az egyszemélyes vállalkozás, akik semmilyen kézzel fogható segítséget nem kapnak! A rezsit pedig fizetni kell akkor is, ha nincs bevétel november óta. És sokan kiszállítani sem tudnak, pl.egy kocsma, presszó esetében. Mi megértjük, hogy zárva kell tartanunk, hisz ezzel életeket menthetünk! A kormány pedig értsen meg minket, akik minden szabályt betartottunk eddig is és betartunk most is, hogy ez nem mehet tovább! Ha kötelességünk az, hogy zárva tartsunk, ezzel emberéleteket mentve, akkor jogunk van támogatáshoz, ha a munkához nincs, önhibánkon kívül! Kérjük a kormányt, hogy kötelezze a közüzemi szolgáltatókat, hogy a zárva tartani kényszerülő üzleteknek, akik semmilyen támogatásban nem részesülnek, engedjék el ezen időszakra a közüzemi számlák fizetését! Mivel a zárvatartás miatt nincs fogyasztás, az éves elszámolásnál ezen időszakra befizetett átalány úgyis visszajárna. Sokan minden tartalékot feléltek! 
Vendéglátósok, szórakoztatóiparban dolgozók, zenészek, edzők és mindenki, akit érint, írjátok alá! Fogjunk össze, mert másképp mindannyian az árokban kötünk ki! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szabó Nóri, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...