Támogassuk az Óbudai bölcsődék gondozóit!

A petíció célja az Óbudai Egyesített Bölcsődék gondozóinak béren kívüli juttatásának emelése és a munkaerőhiány problémájának megoldása.

A bölcsődei gondozók szerepe meghatározó a gyermekeink fejlődése szempontjából. A gyermekek számára a stabilitást és a biztonságot adó környezet alapja a bölcsődei gondozó személyének állandósága. Ehhez képest az Óbudai Egyesített Bölcsődék bölcsődéiben az elmúlt években folyamatos fluktuáció alakult ki, melynek egyik fő oka az alacsony bérezés. A bölcsődei gondozók a környező kerületekben magasabb béren kívüli juttatásban részesülnek, ezért vonzóbbá válhat számukra az ottani munkavállalás, ezzel fokozva a gondozó hiányt Óbudán.

Az összes kerületi bölcsőde jelenleg is küzd a munkaerőhiánnyal, ami veszélyezteti a bölcsődék jogszerű és biztonságos működését, ezért minél sürgetőbb:  

     ·  a béren kívüli juttatások AZONNALI versenyképes szintre emelése  

     ·  a megüresedett álláshelyek AZONNALI rendezése.  

Szülőként azt tapasztaltuk, hogy nem kapunk megfelelő hivatalos információt a gondozók helyzetéről, számáról, illetve folyamatos félretájékoztatásban részesülünk.

Kérjük a szülők megfelelő, tényszerű tájékoztatását a bölcsődei vezetők részéről!  

Minden óbudai lakost kérünk, akinek fontos, hogy támogassa aláírásával és egy (vagy több) megosztással a petíciónkat!  

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! Kérjük, hogy a megerősítő emailre is kattintsatok rá, csak úgy lesz érvényes az aláírás. Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lukács Alena, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook