Támogassuk az Óbudai bölcsődék gondozóit!

A petíció célja az Óbudai Egyesített Bölcsődék gondozóinak béren kívüli juttatásának emelése és a munkaerőhiány problémájának megoldása.

A bölcsődei gondozók szerepe meghatározó a gyermekeink fejlődése szempontjából. A gyermekek számára a stabilitást és a biztonságot adó környezet alapja a bölcsődei gondozó személyének állandósága. Ehhez képest az Óbudai Egyesített Bölcsődék bölcsődéiben az elmúlt években folyamatos fluktuáció alakult ki, melynek egyik fő oka az alacsony bérezés. A bölcsődei gondozók a környező kerületekben magasabb béren kívüli juttatásban részesülnek, ezért vonzóbbá válhat számukra az ottani munkavállalás, ezzel fokozva a gondozó hiányt Óbudán.

Az összes kerületi bölcsőde jelenleg is küzd a munkaerőhiánnyal, ami veszélyezteti a bölcsődék jogszerű és biztonságos működését, ezért minél sürgetőbb:  

     ·  a béren kívüli juttatások AZONNALI versenyképes szintre emelése  

     ·  a megüresedett álláshelyek AZONNALI rendezése.  

Szülőként azt tapasztaltuk, hogy nem kapunk megfelelő hivatalos információt a gondozók helyzetéről, számáról, illetve folyamatos félretájékoztatásban részesülünk.

Kérjük a szülők megfelelő, tényszerű tájékoztatását a bölcsődei vezetők részéről!  

Minden óbudai lakost kérünk, akinek fontos, hogy támogassa aláírásával és egy (vagy több) megosztással a petíciónkat!  

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! Kérjük, hogy a megerősítő emailre is kattintsatok rá, csak úgy lesz érvényes az aláírás. Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Lukács Alena petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...