Sebességkorlátozást az 510-s főútra!

Tisztelt Polgármester Úr,
Tisztelt Önkormányzat!

Taksony Nagyközség Dél – Pest dinamikusan fejlődő települése, melyet évről - évre több család választ otthonául.
Kiemelten gyorsan fejlődik Taksony külterületi, 510-s főút melletti része (Forrás lakópark és környezete).

Sajnálatos módon,  - az mellett, hogy az út jelentős forgalma nagy por és hangszennyezéssel jár - az érintett útszakaszon az utóbbi években sok súlyos, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt.

A lakott területen belüli nagy forgalom, az út mellett található, gyerekek és idősek által is használt buszmegállók, a rossz minőségű útfelület és sorozatos balesetek ellenére nincs sebességkorlátozás, a Taksony települést jelző tábla is kilométerekre található.

Mi, egymásért felelőséget vállaló taksonyi lakosok felszólítjuk Taksony Nagyközség Önkormányzatát, hogy saját hatáskörben, vagy az érintett hatóságokkal együttmüködve, haladéktalanul helyezzenek ki sebességkorlátozó táblákat, valamint tervezzék meg az érintett útszakasz jövőjét (ideértve az útburkolat cseréjét, körforgalom vagy fizikai akadályok épitését).

Kérjük, hogy csak taksonyi lakosok írják alá a peticiót!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Bernics Gábor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook