Szüntessük meg a jánossomorjai sertéstelepről áradó szagokat!

Tisztelt jánossomorjaiak!

Ha benneteket is zavar a sertéstelep felől folyamatosan áradó orrfacsaró bűz, ha nyári időszakban sem szellőztetni, sem a kertben pihenni, sütögetni nem tudtok anélkül, hogy felfordulna a gyomrotok...ha szeretnétek tényleg VÁROSBAN élni és jól érezni magatokat trágyaszag nélkül, írjátok alá a petíciót, amiben követeljük a városvezetéstől, hogy a sertéstelep tulajdonosát/működtetőjét, közvetlenül szólítsa fel a telepen végzett munka és állattartás korszerűsítésére, az onnan áradó szag megszüntetésére. Járjon közbe a lakosokat zavaró szag megszűntetésében, mérséklésében. Higgyünk abban, hogy az általunk megválasztott képviselők képesek IS képviselni a lakosság érdekeit!

Az aláírással engedélyezem ZalaiM, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.