Szülői kérelem-3.a osztály

Tisztelt Igazgató Asszony!

A sikertelen telefonos és személyes megkeresés után most írásban vesszük fel Önnel a kapcsolatot, hogy megosszuk aggodalmunkat a közelgő tanévkezdés kapcsán.

Ön pedadógusként, mi szülőként pontosan tudjuk, mennyire fontos gyerekeink fejlődésében a stabilitás, a kötődés és az érzelmi biztonság.

Az elmúlt  időszak kihívásokkal teli volt:  vírushelyzet, digitális oktatás, Péter bácsi távozása. Ebben a változásokkal teli világban gyerekeink oktatásában az egyetlen stabil pontot, kapaszkodót osztályfőnökük, Cili néni személye jelenti.

Ezek tudatában, teljes egyetértésben szeretnénk az iskola vezetőségének döntését - arra az esetre, ha személyi változásokat, osztott tanórákat tervez - ezzel a felhívással segíteni: mi, szülők ragaszkodunk hozzá, hogy gyermekeink oktatásában és nevelésében a személyi folyamatosság is érvényesüljön.

3 évvel ezelőtti döntesünket - amikor a tárnoki iskolának bizalmat szavaztunk- Bóni Cecilia szakmai tudására, pedagógiai rátermettségére alapoztuk. Nem csalódtunk. Gyerekeink önazonosan, kiegyensúlyozottan, gyors léptekkel fejlődtek az együtt töltött évek során. 

 Amennyiben az iskola vezetésének nem áll módjában figyelembe venni osztályunk kérését, kérjük mérlegeljék, hogy nekünk, szülőknek a gyerekeink számára legoptimálisabb döntést kell meghoznunk.

Bízunk benne, hogy az iskola vezetésének döntése nem teszi kockára ezt a bizalmi kapcsolatot és a szeptember utáni együttműködést.

Tisztelettel:

A 3.a osztály szülei

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Salaget Emese petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...