Sztómazsák áremelkedés !9-szeres!

Egyes sztómazsákok ára 2024.02.01.-től 9-szeresére emelkedett.

Ez a tény fokozatosan ér el az érintettekhez, hiszen általában negyedévente kerül sor az eszközök kiírására/kiváltására.

A Magyarországon forgalmazó 5 cég közül ez egy cég néhány eszköze, DE ami miatt ez különösképpen elfogadhatatlan az az, hogy a sztómaképző műtét után a sztómások nagy százalékban hosszú folyamaton mennek át, mire az eszközök közül megtalálják a számukra legmegfelelőbbet.

Az első és legfontosabb szempont, hogy biztonságosan fennmaradjon a hason, ne váljon le.

Azok a sztómások, akik a fent említett eszközt találták eddig biztonságosnak, a már beállt életüket borítják fel azzal, hogy újra eszközpróbálgatásba kényszerülnek.

És itt most minden korosztályról beszélünk a csecsemőtől az időskorúig mindenkiről.

Hogyan lássa el a munkáját biztonsággal egy aktív korú, hogyan menjen el biztonsággal iskolába óvodába a sztómás, ha a jól bevált, eddig biztonságos eszközeit az ára miatt nem éri el, és próbálgatásra kényszerül?

Mind az 5 forgalmazó eszköze kiváló, de minden sztómás más, más bőrtípussal, alapbetegséggel, egyéb adottságokkal, mindenkinek más-más eszköz válik be.

Egy sztómás az eszköze nélkül nem hogy az utcára nem tud kimenni, a lakásban sem tud létezni.

Ezért kérjük, hogy térjenek vissza az emelés előtti árakhoz, hogy minden sztómás részére elérhetőek legyenek az eszközök.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Erika Gáspár petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...