Szorítsuk vissza az állami gyerekrablásokat?

„gyerekrablásokat vissza kell szorítani” (Lázár János, 2018)

"Ok nélkül gyereket családból nem vesznek el." - ez teljesen téves társadalmi beidegződés. Indoklással (papíron tetszőleges szöveggel), bár határozottan ok nélkül (bárkitől-bármikor) a gyerekét, mint állami tulajdont, a hatalom jogszerűen elragadhatja, korlátlan ideig fenntartva az életellenes állapotot! Az "együttműködés hiányára tekintettel" = a semmire alapozva, törvényesen rabolják a gyerekeket.

Dusnoki elrabolt gyereket visszavisszük Facebook csoportja:

Összefoglaló videó:

Korábbi esetek:

Legális gyerekkereskedelem (Magyarországon) címmel videó:

Nálunk a legfőbb ügyészség kimondta, hogy gyerekeinket ok nélkül vették el - értelmezésemben így "rabolták el" - rendőrök. Eddig kétszer elvették. Második alkalommal fél évig nem adták vissza. Sajnos a bíróságoknak nincs joguk figyelembe venni a legfőbb nyomozóhatóság szakmai állásfoglalásait, ezt nem tudtam kellő időben. További érdekesség, hogy a gyerekelvételnél gyerekvédelemmel kapcsolatba hozható szakember sose volt jelen:

Miattam (is) rabolják a gyerekeket az országban. Nem "üvöltöttem" nagyot. Nem "üvöltött" az előttem lévő szülő, az utánam következő se fog. Nem "üvöltünk" mind együtt, nem vagyunk a bajban egység. Felelős vagyok azért a gyerekért, akit most rabolnak?

Az aláírással felhatalmazom Huang Cvi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.