Szombathely keleti városrész zaj és levegő szennyezés!

293050887_1242220846605522_2924804771595653297_n.jpgEzúton szeretnénk felkérni Szombathely Önkormányzatát, hogy Szombathely keleti városrészén (Zanati u. /  Kolozsvár u. Sziget u. Torockó u. Sárvár u. Varasd u. / környékén és még az Ipar telepen is) folyamatosan tapasztalható  szállópor és vele együtt érzékelhető kellemetlen szag és zaj származási helyét állapítsa meg, majd azt szüntesse meg az itt élők, dolgozók és a környező óvodába és iskolába járók egészségének védelmében.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Márta Petőné Kiss petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )