XXI. századi jegyvásárlást a szentendrei HÉV vonalra

Október 1-től csak előre váltott jeggyel lehet felszállni a HÉV-ekre a teljes szentendrei vonalon. Önmagában a cél teljesen rendben van, de a megvalósításba hiba csúszott, ezért hosszú sorok alakultak ki a jegyvásárlást biztosító automaták előtt.

A feltételek nem adottak az új rendszer bevezetéséhez!

Aláírásommal felszólítom a Tisztelt MÁV-HÉV Zrt, hogy

  1. teremtsék meg a kulturált jegyvásárlás feltételeit
    - kellő számú automata üzembeállítása, a jegyvásárlás időtartama várakozással együtt ne haladja meg az 5 percet
    - a feltételek hiánya esetén (1 vagy több automata részlegesen, vagy teljesen üzemképtelenné válik) a HÉV-en is lehessen pótdíj-mentesen jegyet vásárolni.

  2.  a Szentendre - Békásmegyer közötti szakaszra vezessenek be egy új jegyfajtát, az időponthoz nem kötődő, tömbös (10 db-os) elővételi menetjegyet.

  3.  dolgozzák ki és vezessék be az e-jegyrendszert, legyen lehetőség internetes jegyvásárlásra, mobiltelefonon keresztül történő fizetésre stb.

Mindaddig ameddig az előző pontokban leírt kéréseink nem kerülnek maradéktalanul megvalósításra, állítsák vissza a HÉV-en történő pótdíjmentes jegyvásárlási (kalauzi) rendszert.

/Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület/
kep.jpg


Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...