Származás nélküli lovakkal is lehessen lovagoltatni

Az új ÖM rendelet szerint származás nélküli lovakkal nem lehet lovasszolgáltatói tevékenységet folytatni. A NÉBIH válasza a miért-re elég mondvacsinált, logikátlan, miszerint nem lehet ezen lovak viselkedését és betegségeit nyomon követni. Egy származással rendelkező lónak sem, a származási lap nem erre rendeltetett.

Szeretnénk ha ezen szabályon változtatnának, hiszen számos származás nélküli ló látja el évek, évtizedek óta feladatát lovasiskolákban,lovasklubbokban. Gyermekek tanulnak rajtuk, versenyeken rangos helyezéseket érnek el velük, terápiákban vesznek részt. Rendes, jól ápolt, jófejű,jószándékú lovakról van szó akik ugyan olyan lovak, sőt...sok esetben különb lovak mint származási lappal rendelkező társuk.

Ha neked is ilyen lovad van, vagy ilyen lóval lovagolsz kedvenc lovasiskoládban, vagy csak egyetértesz ezzel a petícióval, kérlek aláírásoddal támogass minket!

Köszönjük a származás nélküli lovak nevében!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vajkyné Nagy Andrea petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...