Származás nélküli lovakkal is lehessen lovagoltatni

Az új ÖM rendelet szerint származás nélküli lovakkal nem lehet lovasszolgáltatói tevékenységet folytatni. A NÉBIH válasza a miért-re elég mondvacsinált, logikátlan, miszerint nem lehet ezen lovak viselkedését és betegségeit nyomon követni. Egy származással rendelkező lónak sem, a származási lap nem erre rendeltetett.

Szeretnénk ha ezen szabályon változtatnának, hiszen számos származás nélküli ló látja el évek, évtizedek óta feladatát lovasiskolákban,lovasklubbokban. Gyermekek tanulnak rajtuk, versenyeken rangos helyezéseket érnek el velük, terápiákban vesznek részt. Rendes, jól ápolt, jófejű,jószándékú lovakról van szó akik ugyan olyan lovak, sőt...sok esetben különb lovak mint származási lappal rendelkező társuk.

Ha neked is ilyen lovad van, vagy ilyen lóval lovagolsz kedvenc lovasiskoládban, vagy csak egyetértesz ezzel a petícióval, kérlek aláírásoddal támogass minket!

Köszönjük a származás nélküli lovak nevében!

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Vajkyné Nagy Andrea által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook