Valódi Állatvédelem

 

Valódi Állatvédelemígy lesz a cél. Már elviselhetetlen az a kegyetlenség ami az országunkban történik.A chip hiába lopják a kutyusokat, eladják, átírják.Hiába keresem Buldózert 8. hónapja reménytelenül, ez nem mehet tovább.

Kérlek benneteket írjátok alá, hogy hivatolosan az indítványomat,hogy egy központi és megyei független szervezeteket tudjunk létrehozni.

Olyan emberekből akik nem függnek senkítől, célünk a védtelen ,kiszolgáltatott állatok mentése,a kísérletek megszűntetése,ivartalanítása, megfelelő tartási körülmények,a rendeletek betartásának biztosítása.

Összefoogással egy támogatói rendszer, állami háttérrel jöjjön létre. Minden állatszerető embernek köztünk a helye. Számítok az aláírásotokra. Százezres nagyságrendben vagyunk országos szinten. Minden civil támogasson ebben az aláírás gyújtésben.

Hálásan köszönöm minden jó szándékú embernek akik nem beszélni, tenni szeretnének a rendeletek szigorú betartatásában is. Mátrainé, Manyi

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mátrai Gézáné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...