Számoljuk fel a Politikai Képviseleti rendet! Legyen minden Ember döntéshozó saját élet- és munka-területén!

"Alulról" területi (Települési) alapon történő közügyi működési szerveződés - ami képes volna helyben a tényleges igények mentén szervezni saját életüket, a környezet- alakítás, terhelés mértékét, akár államigazgatási szervek nélkül is!!!

Az Adminisztrátor, Küldött, Megbízott, Közvetítő státuszok igény szerint megmaradnának - viszont a Képviselő-Döntéshozó státusz végérvényesen megszüntetésre kerülhet!
A fent ajánlott státuszok képesek a letárgyalt közakarat képviseletére adott ügyekben - viszont annak (állandó) hatalmi-korrupciós háttere megszűnne!!!

Azt gondolom, hogy minden Embert megillet a saját és közösségi élet-, valamint munka- Körülmények alakításának joga!!! Ezt nem nyakkendős uraknak kellene alakítani "magasról"!
Nyílt megvitatási és döntéshozatali rendszer, amit ajánlok - kizárólag saját illetékességi területen!

Ezáltal kialakított területi és munkahelyi rend saját működési területén felül-írná a képviselők által hozott és az állam által "gyakorolt" törvényeket, rendeleteket!!!
Mint Alkotmányt a "Történelmit" vagy "ideiglenes" Alkotmányt tartom elfogadhatónak - az ember-gyilkos Alaptörvény hatályát kizárólag a hatalmi ágazatokban volt és maradt irányítókra nézve tartom kötelezőnek!!!
Így mindenki azt fogja enni, amit saját maga főzött!!!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kiss Tibor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...