Szabályozzák az elektronikai üzletek által elhasznált energia mennyiségét!

Múltkor egy Media Marktban tett látogatásom alkalmával összeszámoltam, hány televízió van bekapcsolva. Körülbelül 120 ment folyamatosan (és ez csak egy üzlet, mennyi lehet országosan?), egész nap és ez rengeteg feleslegesen elpazarolt energia, ami nem csak drága, de környezetvédelmi szempontból erősen kifogásolható. Az ötletem ennek megoldására az lenne, hogy csak akkor kapcsolják be a készülékeket, amikor egy vásárló érdeklődik annak megvétele felől.

Az aláírással engedélyezem Hulényi Viktória, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.

3000 olyan embernek fogjuk reklámozni ezt a petíciót, akik más petíciókat megnéznek az oldalunkon, de ezt a petíciót még nem látták.