STOP KLASTROM

1. Mi, Mogyoródiak aláírásainkkal kérjük, hogy a helyszínen való építkezést állítsák le és állítsák vissza eredeti állapotába a területet.


2. Mi mogyoródiak aláírásainkkal kérjük, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzata minden jogi eszközt megragadva tegyen meg mindent, hogy az 1000 éves örökségünk ne vesszen el és kerüljön vissza Mogyoródhoz és vizsgálja meg, hogy ez a kiemelten védett terület, hogy kerülhetne Önkormányzati tulajdonba, ehhez biztosítson anyagi forrást.


3. Azt szeretnék, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzata, tegyen eleget a mogyoródiak kérésének és együtt segítve szerezzük vissza örökségünk kincsét. Az ezeréves múltunk és annak kultúrájának gyökeret adó helyszínét.


Mogyoród Települési Értéktár Bizottság    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mogyoród Települési Értéktár Bizottság petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )