STOP ELŐVÁLASZTÁSSTOP - petíció az előválasztás folytatásáért

Az orbáni önkényben kiégő szerverek időlegesen lehetetlenné tették a demokrácia ünnepének kiteljesedését! Szombaton megakadt a diktatúra lebontásához vezető folyamat beindításának kísérlete. Hogy fogja így a kísérlet bejárni Európát? A szervezők hétfőre ígérik előválasztójogunk gyakorlásának folytatását, de mi ebbe nem nyugodhatunk bele!!!444 Pont a vasárnap tűnik el, amikor legtöbbekre mosolyoghatna rá a népakarat jeges lehellete.

Hogy jut így a parlamentbe Tóth Csaba?

Hogy fogják belefolytani a szót Kunhalmi Ágnesbe?

Kinek visz így krumplit Jakab Péter?

A választást folytatni kell, még ha a kígyók kígyóznak is. Követeljük az adatrögzítés szabadságát! Az ellenzék azonnal folytassa legfontosabb demokratikus vívmányunkat a kubatovozást!

Az aláírással felhatalmazom Hont András petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.